Share
Tweet
Share
Send to friend

Otvoren natječaj za 'drugi najbolji posao na svijetu'

Mjesec dana putujete svijetom, pišete blog i trošite budžet od 10.000 eura

Natječaj za "posao iz snova", onaj čuvara australskog tropskog otoka, odavno je završio. Međutim, nije bilo potrebno dugo vremena da se otvori natječaj za još jedan, kako su ga nazvali – "drugi najbolji posao na svijetu".

Website Letsbuyit.com raspisao je natječaj za shopping konzultanta/icu, a pobjednika ili pobjednicu natječaja očekuje "naporan" posao. U jednom mjesecu konzultant će morati obići Berlin, Hong Kong, London, Milano, New York, Pariz i Tokio, te uspoređivati kulturu kupovanja u navedenim gradovima, pronalaziti najbolje načine i mjesta za cjenkanje te svoja opažanja bilježiti na blogu.

Naravno, putovat će avionskom business klasom, odsjedati u najboljim hotelima i uživati u svim luksuznim pogodnostima, a za kupovinu po gradovima dobit će budžet od 10.000 eura.

Natječaj je otvoren do 14. prosinca, a kandidati moraju priložiti video prezentaciju i životopis, u kojima moraju objasniti zašto bi baš oni bili najbolji kandidat za posao međunarodnog shopping konzultanta, čija plaća iznosi 5000 eura. (V. K.)

Izvor: Letsbuyit.com

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.