Share
Tweet
Share
Send to friend

Uredi životopis i uzmi karte za SF avanturu 'Avatar'

Svi korisnici usluga izrade, revizije ili prijevoda životopisa, dobivaju po 2 kino ulaznice za film

Životopis je glavna ulaznica na tržište rada. Taj dokument mora biti napisan u pravilnoj formi, gramatički točan, jasno isticati vaše prednosti pred konkurencijom, dosadašnja postignuća i poslovne rezultate, ključne riječi koje opisuju vašu karijeru, te naglasiti u kojem se smjeru želite razvijati.

Koliko ste se puta poželjeli javiti na natječaj za radno mjesto, ali ste u tom trenutku shvatili da nemate osvježen životopis, a vaša dostignuća znatno nadmašuju ona koja ste zadnji put naveli u svom životopisu? Potom ste, nakon čitanja oglasa, primijetili da životopis treba biti napisan na nekom stranom jeziku, pri čemu su gramatičke pogreške također nedopustive. Koliko ste puta do sada zbog ovakvog razvoja događaja, propustili natječaj za radno mjesto i priliku za pronalazak novog (boljeg) posla?

Sve poteškoće mogli ste izbjeći korištenjem usluga izrade, revizije i prijevoda životopisa na portalu MojPosao.

Naši stručnjaci, profesionalno će revidirati Vaš životopis i organizirati ga prema suvremenim europskim standardima. Također, po potrebi, prevest će ga na engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski, slovenski ili češki jezik.

Svakog korisnika koji od 7. do 23. prosinca 2009., iskoristi uslugu izrade, revizije ili prijevoda životopisa, MojPosao u suradnji s Movieplexom nagrađuje sa po 2 kino ulaznice za SF akcijsku avanturu "Avatar", koji se 17. prosinca počinje prikazivati u kinu Movieplex u Centru Kaptol. Sve korisnike koji žive izvan Zagreba i okolice, MojPosao i partneri za vrijeme trajanja akcije nagrađuju DVD-om s filmom "Istinite laži" ili "Alien 2".

O Avataru
Svijet izvanzemaljaca prikazan je kroz vizuru Jakea Sullyja, bivšeg marinca prikovanog za invalidska kolica. Bez obzira na invaliditet, Jake je ratnik i borac. Regrutiran je i poslan na Pandoru, daleki planet na kojem korporacije vade rijedak mineral kojim će riješiti energetsku krizu na Zemlji.

Obzirom da je Pandorina atmosfera otrovna, stvoren je Program Avatar kojim se ljudska svijest spaja na avatar, biološko tijelo na daljinsko upravljanje koje može preživjeti na smrtonosnom Pandorinom zraku. Avatari su genetski modificirani hibridi ljudskog DNK i DNK Na'vija, urođenika s Pandore.

Ponovno rođen u svom avataru, Jake može hodati. Njegova je misija infiltrirati se među Na'vije koji su postali glavna prepreka vađenju dragocjene rude. No stvari krenu drugim smjerom kada lijepa Na'vijka Neytiri spasi Jakeu život. Jakea prihvati njen klan i on, prolazeći kroz mnoga iskušenja i avanture, polako upoznaje njihov način života. Kako se odnos Jakea i Neytiri produbljuje, on počinje uvažavati Na'vije te na kraju postaje dio njih. No uskoro će biti stavljen na najveću kušnju i povesti ih u epsku bitku u kojoj će se odlučivati sudbina čitavog svijeta.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.