Share
Tweet
Share
Send to friend

Flavio Gregorović voditelj tehničkog odjela u Valamaru

Flavio Gregorović pridružio se turističkoj grupaciji Valamar na radnom mjestu direktora Sektora tehničkog održavanja u Rivieri Poreč d.d., te kao voditelj Odjela tehničkog održavanja Valamar hotela i ljetovališta d.o.o.

Nakon što je 1998. godine diplomirao na studiju strojarstva na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, smjer konstrukcija, Gregorović je karijeru započeo 1999. godine kao konstruktor u Uljanik Tesu – strojevi za zavarivanje d.o.o. Nakon toga, više je od četiri godine radio kao voditelj proizvodnje u tvrtki Heli d.d., a u Valamar prelazi iz tvrtke Rockwool-Adriatic d.o.o., gdje je posljednje tri godine radio kao voditelj proizvodnje. U toj je tvrtki završio i interni specijalistički studij na području upravljanja proizvodnim postrojenjima.

Na novoj funkciji u Valamaru, biti će odgovoran za iniciranje i vođenje realizacije tehničkih projekata na razini Riviere Poreč i grupacije Valamar. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.