Share
Tweet
Share
Send to friend

Marija Felkel na čelu Ljudskih potencijala u Siemensu

Marija Felkel, stručnjakinja za ljudske potencijale s više od 10 godina iskustva u državnom i privatnom sektoru, imenovana je direktoricom Centralne službe ljudskih potencijala u Siemensu Hrvatska.

Kao diplomirana pravnica karijeru je započela u državnoj upravi i vrlo brzo postala specijalist za područje radnog prava. Godine 2004. dolazi u Siemens d.d. u službu ljudskih potencijala u kojoj obavlja poslove pravnice, voditeljice administrativnih, pravnih i poslova zaštite na radu te zamjenice direktorice Centralne službe ljudskih potencijala.

Uz sudjelovanje u provedbi strategije službe ljudskih potencijala i svih njezinih aktivnosti, od zapošljavanja, razvoja, evaluacije i nagrađivanja, osobito se istaknula u vođenju projekata vezanih uz radne odnose, odnose sa sindikatima i radničkim vijećem, disciplinske procedure, radne sporove i restrukturiranje. Također je vodila nekoliko međunarodnih projekata kao koordinatorica i glavni "implementation manager" projekta radnika delegiranih na rad u inozemstvu, i to za sedam zemalja Siemensova klastera srednje i istočne Europe.

Dolaskom na poziciju direktorice Centralne službe ljudskih potencijala Siemensa, Marija Felkel će voditi tim od 15 zaposlenika u smjeru ostvarivanja strategije kompanije i poslovnih ciljeva, te biti odgovorna za HR planiranje, razvoj strategije selekcije i zapošljavanja, HR administraciju, radne odnose zaposlenika, odnose sa sindikatima i radničkim vijećem, trening i razvoj zaposlenika, plaće i nagrađivanje te zaštitu na radu. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.