Share
Tweet
Share
Send to friend

Branislav Bibić prešao u središnjicu Philip Morrisa u Lausannu

Branislav Bibić je s pozicije Managera za korporativne poslove za slovensko, hrvatsko i BiH tržište prešao u središnjicu Philip Morris International u švicarskoj Lausannei na funkciju Managera za regulatorne poslove za EEMA regiju (Istočna Europa, Bliski istok i Afrika).

Bibić je diplomirao na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje, a magistrirao je ekonomiju europske integracije na College of Europe, vodećoj međunarodnoj instituciji za poslijediplomske europske studije. Osim toga, poslovno se usavršavao u zemlji i inozemstvu.

U Philip Morris Zagreb (PMZ) došao je 2007. godine, na poziciju Managera za korporativne poslove odgovornog za hrvatsko tržište. Do tada je radio na poziciji Generalnog tajnika Atlantic Grupe, a prije toga u Hrvatskom saboru i njemačkoj političkoj zakladi Friedrich Naumann Stiftung. Prva radna iskustva stjecao je u odjelu prodaje koncertne agencije "Image" u Beču.

Njegove dosadašnje odgovornosti preuzet će Janko Guzijan koji dolazi sa funkcije Managera za fiskalne poslove za regiju Središnja Europa - Jug. (V. K.)

Izvor: SEEbiz.eu

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.