Share
Tweet
Share
Send to friend

Pohotni bankar ipak neće dobiti otkaz

Nakon što je usred TV prijenosa uhvaćen kako gleda golišave fotografije, bankaru se zatresla stolica

Pohotni bankar sydneyske banke Macquarie, koji je gledao golišave fotografije Mirande Kerr iza leđa svog kolege koji je u tom trenutku, u živo davao komentar za televiziju, ipak neće ostati bez posla.

Iako je nakon skandala počeo strahovati za svoje radno mjesto, bankar David Kielty je postao senzacija na internetu, zbog čega se počela potpisivati on-line peticija kako ne bi dobio otkaz. Naravno, potpisnici ovime nisu htjeli opravdati njegov čin, već iskazati svoje razumijevanje, budući da se i njima može dogoditi slična situacija. Čak je i sama Miranda, nakon što je čula za postojanje peticije, izjavila da bi ju ona također potpisala.

Vezano: Tijekom prijenosa u živo, bankar gledao golišave fotografije

No, manje zbog peticije, a više zbog ne toliko ozbiljnog prekršaja, banka Macquarie je odlučila Davidu ipak ne uručiti otkaz. U službenom priopćenju banka je potvrdila njegov ostanak na trenutnom radnom mjestu te se, zajedno s Davidom, ispričala svima koje je "nemili događaj" možda uvrijedio. (V. K.)

Izvor: Daily Mail

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.