Share
Tweet
Share
Send to friend

Decebal Sorin Tudor novi direktor OMV-a Hrvatska

Decebal Sorin Tudor novi je direktor tvrtke OMV Hrvatska, a na tu funkciju dolazi umjesto dosadašnjeg direktora, Rainera Schlanga koji je postao član Izvršnog odbora Petroma.

Decebal Sorin Tudor, rođen je 1969. godine u Rumunjskoj, a diplomirao ja na sveučilištu "Politechnica" u Bukureštu, Fakultet Znanosti i inženjerstva. Završio je i Pravnički tečaj ("Juridical Training Course") za policajce te poslijediplomski studij Međunarodnih ekonomskih odnosa (s naglaskom na Međunarodno upravljanje transakcijama) na Akademiji ekonomskih studija u Bukureštu.

Nakon što je stekao iskustvo kao Imigracijski inspektor (Granična policija) u zračnoj luci u Bukureštu te inženjersko iskustvo u pivovari Tuborg u Rumunjskoj, Tudor se pridružio tvrtki OMV Rumunjska u veljači 2003., gdje je radio kao Car Wash koordinator i Inventory Specialist. Iste godine imenovan je za područnog upravitelja za nekoliko benzinskih servisa u OMV-ovoj mreži u južnoj Rumunjskoj. Sljedeće četiri godine obavljao je poslove Car Wash Managera za OMV-ovu mrežu u Rumunjskoj, Bugarskoj i Srbiji.

U svibnju 2005. imenovan je za Sales Support managera u tvrtki OMV Rumunjska, a od 2007. radio je za tvrtku OMV Hrvatska kao stručnjak za maloprodaju. (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.