Share
Tweet
Share
Send to friend

Posjetite prvu ovogodišnju EMBA prezentaciju

Prezentacija će se održati 16. veljače u prostorijama COTRUGLI Business School

Neupitno je da krizna razdoblja potiču ljude na preispitivanje i rad na sebi. Da su se i hrvatski menadžeri odlučili aktivnije posvetiti svojoj edukaciji, svjedoče i podaci o broju upisanih na MBA programe.

Jedina poslovna škola u Hrvatskoj sa međunarodno akreditiranim programima, COTRUGLI Business School, tako je u posljednju generaciju svog Executive MBA programa upisala 70 polaznika.

"Značajan je porast broja onih koji sami plaćaju visoku školarinu i na taj način pokazuju da, usprkos gospodarskim turbulencijama, ostaju dosljednji u svojoj želji za daljnjim učenjem i napredovanjem", napominje Ivana Conjar, voditeljica upisa u školi.

Kvaliteta programa je imperativ
Budući da je danas iznimno važno da program svojom kvalitetom polaznicima osigura komparativnu prednost na tržištu rada, COTRUGLI se od svog osnutka do danas, kroz neprestani razvoj, profilirala kao regionalno poznata poslovna škola kroz čije je programe edukacije prošlo više od 5000 osoba.

Srž eduakcije na COTRUGLI-ju su MBA program, a riječ je o vodećem standardu poslovne edukacije u svijetu, tj. programima koji svojim polaznicima omogućuju stjecanje znanja potrebnih za vođenje organizacije. Posebno se ističe Executive MBA program koji je namijenjen managerima s minimalno 3 godine relevantnog radnog iskustva, VSS obrazovanjem i znanjem engleskog jezika.

Ukoliko ste se u ovom kratkom opisu prepoznali kao potencijalni polaznik programa koji si ranim upisom želi osigurati dodatne benefite i već sada se uključiti u regionalni networking kojeg podržava COTRUGLI Business School, pozivamo Vas na prvu ovogodišnju Executive MBA prezentaciju, koja će se, s početkom u 18 sati, održati u utorak, 16. veljače u prostorijama škole (Domobranska bb, Zagreb).

Prijavu za sudjelovanje možete ispuniti OVDJE! (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.