Share
Tweet
Share
Send to friend

Generalturist promovirao pet novih menadžera

Uprava Generalturista promijenila je organizacijsku strukturu zadržavši osnovnu podjelu na incoming i outgoing segment poslovanja, te je uvela neke nove sektore. U toj kadrovskoj reorganizaciji imenovano je šest novih menadžera.

Dario Guljelmović imenovan je direktorom produkcije turoperatorskih produkata. Guljelmović je turističku karijeru započeo u Atlas Airtoursu 1999. godine, 2007. prešao je na poziciju izvršnog direktora agencije Extra Travel, a od prije dvije godine zaposlen je u Generalturistu.

Na novoj poziciji, Generalturistovu produkciju putovanja preoblikovati će iz tradicionalno agencijske u turoperatorsku, te repozicionirati Generalturistove produkte u Hrvatskoj i regiji. Usko će surađivati i s trećim potpisnikom strateškog partnerstva, slovenskom agencijom Sonček, koja će plasirati Generalturistove proizvode kroz svoju prodajnu mrežu i subagente.

Novim voditeljem Službe subagentske prodaje imenovan je Kristjan Vilić. Iako ta služba do kraja ove godine ostaje odjel unutar Sektora produkcije, s novim voditeljem i novom službom bookinga iduće godine planira se izdvajanje i povećanje odjela.

Osim toga, formirani su i posebni operativni timovi koji uključuju Generalturistov zakup i TUI-jevu centralnu nabavu. Na mjesto direktorice TUI Generalturistove prodajne mreže, umjesto Romane Siretz, koja je postala pomoćnica Uprave, dolazi Morana Petrinović, koja je u Generalturist, na mjesto Key Account Managera za VIP klijente i voditelja poslovnih projekata, došla 2007. iz Atlas Airtoursa.

On-line prodajni kanal vodit će Nensi Dimitrijević, koja je došla iz Unilinea. (V. K.)

Izvor: Business.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.