Share
Tweet
Share
Send to friend

Ostavite pozitivan dojam u samo 7 sekundi

Druga strana prilikom upoznavanja uočava Vaš izgled, govor tijela, manire…

Prvi dojam stječe se kroz samo nekoliko sekundi interakcije. Međutim, jeste li znali koliki je značaj prvih sedam sekundi prilikom ostavljanja prvog dojma? Osim toga, poznat vam je osjećaj "neugodne tišine" prilikom važnih poslovnih, ali i privatnih razgovora. Znate li koja je zapravo moć tišine i kako reagirati na nju?

Odgovore na ova, ali mnoga druga, jednako važna pitanja možete saznati kroz osobni i korporativni coaching i styling program "Prvih 7 je najvažnije". Program je rezultat suradnje tvrtki Misliona d.o.o. za osobni i poslovni coaching te tvrtke Minutadvije d.o.o. Concierge i Lifestyle Management. Posebnost ovog programa je visoka usmjerenost na svakog polaznika, bez obzira je li riječ o tvrtkama ili pojedincima, a sastoji se od kombinacije usluga osobnog coacha i stilista.

Kako pravilno iskoristiti prvih sedam sekundi za predstavljanje, kako se ponašati i kako kontrolirati svoj neverbalni govor, objasnit će vam coach Elena Cvjetković, dok će vas renomirane dizajnerice i stilistice, Martina Vrdoljak Martinović i Nataša Mihaljšičin, savjetovati kako iskoristiti svoje odjevne potencijale.

Pogledom u ogledalo možete formirati mišljenje o sebi samima, no još je važnije znati da na temelju jednakih čimbenika, mišljenje o vama formiraju i vaši sugovornici. Promatraju Vaš izgled, govor tijela, manire, stavove i stil odijevanja.

Budući da se ovo ponavlja u svakom novom susretu, a poznato je da se prvi dojam vrlo je teško mijenja, potrebno je znati kako prvih sedam sekundi susreta pravilno iskoristiti i ostaviti pozitivan dojam.

Više informacija o programu "Prvih 7 je najvažnije" saznajte OVDJE! (V. K.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.