Share
Tweet
Share
Send to friend

Cjeloživotni networking E/MBA polaznika

Svi koji se do 15. travnja prijave na natječaj, imaju prilike osvojiti stipendiju za MBA programe

I ove godine,COTRUGLI Business School dodjeljuje stipendije za međunarodno akreditirane Executive MBA i MBA programe.

Proces za stipendijske prijave za Executive MBA i MBA program, sastoji se od dva kruga, a svi kandidati koji ispunjavaju tražene uvjete mogu se prijaviti na www.cotrugli.eu/scholarships. Nakon on-line prijave, kandidati dobivaju aplikacijski materijal kojeg, ispunjenog na engleskom jeziku, najkasnije do 15. travnja mailom šalju nazad u COTRUGLI. Finalni dio selekcijskog procesa i testiranje održat će se 24. i 25. travnja u Zagrebu.

Inače, kandidati koji se prijave na natječaj imaju priliku osvojiti stipendije, čija vrijednost premašuje 100.000 eura.

Timski rad na MBA programima
U oba MBA programa za kdoje MojPosao i tjednik Lider dodjeljuju stipendije, polaznici rade u peteročlanim timovima. Timove čine polaznici iz različitih sektora i poslovnih područja, čime je dodatno stavljen naglasak na međusobno učenje i razmjenu novih poslovnih iskustva. Timovi analiziraju različite slučajeve iz domaće i strane poslovne prakse prema case study metodi.

Potrebno je također naglasiti da na MBA programima u COTRUGLI Business School, polaznici kostantno rade i na svom osobnom razvoju. Cilj ovog dijela programa je naučiti polaznike kako uspostaviti ravnotežu između privatnog i poslovnog života te na taj način postati uspješniji i zadovoljniji. Ukupno gledajući, MBA programi osnažuju polaznike, potiču njihovu inovativnost i pomažu realizaciji potencijala svakog od njih. Kao takvi, bitno odražavaju razmišljanja i praksu modernog managementa i liderstva.

Povezanost i nakon završetka programa
No, druženju polaznika i održavanju mreže stečenih kontakata tu nije kraj. Nakon što polaznici gotovo dvije godine provedu u društvu kolega iz čitave regije, uče od najboljih svjetskih predavača i testiraju nove modele na radnom mjestu, uspjeh ne može izostati.

Dodatni faktor sigurnosti je svakako i doživotni networking MBA kolega, a po završetku programa, već dobrih prijatelja. Osim za vrijeme predavanja, polaznici se imaju prilike povezati i razmjeniti poslovna iskustva kroz različita okupljanja koja škola organzira (poput Alumni Cluba, Cotrugli Foruma, kino i kazališnih predstava i party-a) ili kroz projektae koje često samoincijativno pokreću.




Više informacija saznajte na www.cotrugli.hr.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.