Share
Tweet
Share
Send to friend

5. Prirodoslovno matematički sajam poslova

5. Prirodoslovno matematički sajam poslova održat će se u petak, 7. svibnja, na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu.

I ove godine zainteresirani posjetitelji moći će na 5. Prirodoslovno matematičkom sajmu poslova poslušati zanimljiva predavanja, upoznati poslodavce, saznati kako je biti zaposlen u nekoj tvrtci, pitati što žele znati o budućim poslodavcima u opuštenoj atmosferi na parlaonici i "kavi s poslodavcem".

Tvrtke koje su potvrdile dolazak na sajam su GisData, Špica sustavi, Stringa software d.o.o., Microsoft Hrvatska, Dekod telekom d.o.o., UNIQA Osiguranje d.d., Multicom, Zagrebačka banka, Rep, Loreal, Ina, Vita lab.

U suradnji s portalom MojPosao, na sajmu poslova, održati će se CEO korner i radionica "Hoću prvi/bolji posao". Događanja se održavaju u sklopu 2. virtualnog Dana karijera i znanja koji će se održati od 5. do 12. svibnja na adresi www.dankarijera.com. Događanja će se održat na Matematičkom odjelu Prirodoslovno matematičkog fakulteta od 11,00-14,00 u predavaonici 004.

Medijski pokrovitelj 5. Prirodoslovno matematičkog sajma poslova je dnevno.hr.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.