Share
Tweet
Share
Send to friend

Vipnet i Zagrebačka banka obnovili status Poslodavca Partnera

Tvrtke Vipnet d.o.o. i Zagrebačka banka d.d. postale Poslodavci Partneri po treći puta za redom.

Certifikat Poslodavac Partner omogućava organizacijama da dobiju priznanje za odlično postavljene procese u ljudskim resursima, te da ih se na tržištu razlikuje kao poslodavce koji izvrsno upravljaju svojim zaposlenicima. Vipnet i Zagrebačka banka su treći puta za redom potvrdile visoku razinu kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

Predsjednik Uprave Vipneta Mladen Pejković primio je 14. travnja 2010. Certifikat Poslodavac Partner. Direktorica tvrtke SELECTIO, Jasmina Sočković je prilikom dodjele Certifikata pohvalila kvalitetu procesa upravljanja ljudskim resursima u Vipnetu koji su među svim dobitnicima Certifikata drugu godinu za redom potvrdili prvo mjesto.

"Vipnetu je ulaganje u zadovoljstvo i motiviranost zaposlenika oduvijek prioritet čemu smo ostali dosljedni i u današnjem izazovnom gospodarskom okruženju. Odgovornost i briga vrijednosti su koje čine okosnicu našeg partnerskog odnosa sa zaposlenicima, a samim time i s našim korisnicima. Sigurna sam da ćemo i u budućnosti privlačiti mlade stručnjake jer s vrhunskim zaposlenicima osiguravamo i najbolju kvalitetu i usluge za korisnike", istaknula je Manuela Mudrinić, Rukovoditeljica upravljanja ljudskim potencijalima.

Certifikat je u ime Zagrebačke banke 3. svibnja 2010. primila Andrea Mimica, Direktorica Sektora upravljanja ljudskim resursom, koja je tom prilikom izjavila:

"Drago nam je što je, evo, po treći puta od 2005. godine Upravljanju ljudskim resursom Zagrebačke banke potvrđen status Poslodavca Partnera. Ovaj certifikat dopunjuje pohvale struke koje posljednje vrijeme dolaze iz Grupe UniCredit kao i iz regije u kojoj poslujemo. Profesionalna priznanja dodatno jačaju naš pobjednički duh, dodaju na samosvjesti i čine nas spremnijima za nove izazove koje, zapravo, sami stvaramo, jer trajno težimo prema tome da budemo jači i bolji. Visoka razvijenost naših sustava i alata upravljanja ljudskim resursom predstavlja čvrstu podlogu našem rukovodstvu za kvalitetno upravljanje zaposlenicima, a sustav naših korporativnih vrijednosti uvijek nam je do sada bio i dalje će biti oslonac i putokaz u svim našim aktivnostima vezanim za naše zaposlenike i društveno i gospodarsko okruženje u kojem djelujemo".

Nositelji ovog projekta su SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za upravljanje ljudskim resursima i MojPosao kao generalni pokrovitelj. Na neprekidnom razvoju projekta, njegove metodologije i praksi upravljanja ljudskim resursima na hrvatskom tržištu, uključeni su interni i vanjski savjetnici iz područja upravljajna ljudskim resursima.

Nositelji Certifikata su neke od najuspješnijih hrvatskih organizacija: Atlantic Grupa, Avon kozmetika, BELUPO lijekovi i kozmetika, Coca-Cola HBC Hrvatska, Dalmacijacement, Gradski parking Šibenik, Henkel, HBOR, Hrvatska Lutrija, Istraturist Umag, Jamnica, Microsoft Hrvatska, SOS - Dječje selo Hrvatska, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet, Volksbank, Zagrebačka banka i Zvijezda.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.