Share
Tweet
Share
Send to friend

Domagoj Petrinović voditelj Privatnog bankarstva u Hypo banci

Domagoj Petrinović imenovan je na poziciju voditelja Odjela privatnog bankarstva u sklopu Sektora poslovanja s građanstvom gdje će biti odgovoran za upravljanje poslovnim segmentom odjela i pružanje najviše razine usluga klijentima Hypo Alpe-Adria-Banke, stoji u priopćenju.

Na poziciju voditelja odjela Petrinović napredovao je s pozicije višeg privatnog bankara u Hypo banci, gdje je radio na strukturianju posebnih kreditnih aranžmana, strukturiranju imovine klijenata sa znatnim sredstvima, te na razvoju štedno-ulagačkih proizvoda.

"Bankarsko tržište danas je iznimno kompetitivno, pogotovo sektor privatnog bankarstva. Svaki klijent je poseban i na njegove potrebe nužno adekvatno odgovoriti", izjavio je Petrinović.

Nakon diplome na Pravnom fakultetu u Zagrebu 2005. godine, profesionalnu karijeru počinje u Odvjetničkom uredu Đerek. Tijekom karijere kontinuirano se stručno usavršavao na području prava i bankarskog poslovanja. Položio je pravosudni i brokerski ispit te ispit za investicijskog savjetnika.

Izvor: Lider

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.