Share
Tweet
Share
Send to friend

Valamar potvrdio status Poslodavca Partnera

Četvrtu godinu za redom, Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. su potvrdili status Poslodavca Partnera te im je u petak, 14. svibnja 2010., dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner za tekuću godinu.

Aleksandar Zemunić, direktor tvrtke SELECTIO kadrovi d.o.o., kao voditelj tima za recertifikaciju predao je Certifikat Gordani Fabris, direktorici ljudskih resursa Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. te tom prilikom istaknuo: "Tvrtka Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. prvi je put bila uključena u projekt Certifikat Poslodavac Partner u srpnju 2005. godine kao jedna od tvrtki sudionica inicijalne studije projekta. Svojim kvalitetnim procesima je zadovoljila kriterije za dobivanje statusa Poslodavca Partnera 2006. godine, ali i značajno doprinijela razvoju standarda za kvalitetno upravljanje procesa u ljudskim resursima".

"Valamar je nastavio iz godine u godinu kontinuirano ulagati u razvoj praksi, od kojih se ove godine posebno ističu pozicioniranost funkcije upravljanja ljudskim resursima kao vrijednog i korisnog poslovnog partnera koji je u mogućnosti značajno doprinijeti ostvarenju strateških ciljeva te posebna pozornost koja se pridaje prenošenju misije i vizije svim zaposlenicima i povećanju njihove angažiranosti u provođenju strategije Valamara. Iz usporedbe tvrtke Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. s ostalim organizacijama prema trenutno raspoloživim ocjenama, ocjene Valamara su znatno iznad prosjeka te to tvrtku Valamar hoteli i ljetovališta i ovu godinu, kao i prošlu, svrstava među Top 5 Poslodavaca Partnera", naglasio je Zemunić.

Povodom još jedne potvrde statusa Poslodavca Partnera, Gordana Fabris izjavila je: "Dobivanje Certifikata četvrtu godinu za redom potvrda je naše kontinuirane uspješnosti u upravljanju ljudskim resursima te veliko priznanje, ali i motivacija za prihvaćanje dodatnih sugestija, kao i učenje od drugih kompanija koje sudjeluju u ovom projektu. Analize koje pokazuju da smo najbolji Poslodavac Partner među hotelijerima i među pet najboljih Poslodavaca Partnera u državi dokazuju ispravnost strategije naših ulaganja u razvoj ljudskih resursa. Ona uključuje postojanje Valamar akademije - internog sustava za edukaciju i trening budućih direktora objekata i voditelja odjela, više od 20 tisuća sati edukacije godišnje za oko 1.300 zaposlenika, zapošljavanje novih generacija pripravnika i stipendiranje učenika hotelijersko-turističkih smjerova u svim destinacijama, razrađen sustav nagrađivanja radnika, itd.".

Izvor: Certifikat Poslodavac Partner

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.