Share
Tweet
Share
Send to friend

Nova uprava Atlasa

Atlas d.d., agencija u sklopu Adriatica.net grupe dobio je novu tročlanu upravu. Tomislav Popović njezin je predsjednik, a Vlado Lučić i Tomislav Vintar članovi za incoming, odnosno outgoing poslovanje, a Vintar će biti zadužen i za razvoj on-line poslovanja Adriatica.net grupe.

Tomislav Popović dolazi s mjesta direktora ureda Turističke zajednice Istarske županije. Bio je, među ostalim, izvršni direktor operacija za regiju Poreč tvrtke Valamar te direktor hotela Kristal iz Umaga.

Vlado Lučić karijeru u turizmu počeo je prije 35 godina upravo u Atlasu, gdje je 2001. imenovan članom izvršnog menadžmenta. Nakon odlaska iz Atlasa bio je direktor i suvlasnik Adriastar hotela i ljetovališta.

Tomislav Vintar u Atlas dolazi s dužnosti predsjednika uprave Znanja. Radio je u Jupiter Assetu i u FINA-i. Bio je predsjednik skupštine i član NO-a investicijskog fonda Jadran kapitaly, direktor J. E. Austin Associatesa te network design & NPI manager u Ericssonu Nikoli Tesli.

Dosadašnji predsjednik Uprave Atlasa Davor Bajić preuzima dužnost čelnog čovjeka za incoming poslovanje grupe te nastavlja obnašati funkciju direktora tvrtke Kompas u Hrvatskoj.

Izvor: Business.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.