Share
Tweet
Share
Send to friend

Program - Kako uspješno promijeniti navike

Certificirani business coach, s višegodišnjim iskustvom iz privatnog i korporativnog okruženja, Goran Blagus, organizira webinar (seminar putem interneta) pod nazivom "Kako uspješno promijeniti navike" – promijenite ili nadogradite svoje navike.

Prvi webinar počinje 27. svibnja 2010. godine u 17:30. U naredna šest tjedna polaznici radionice upoznat će konkretne vježbe i modele kako biti produktivan i kako osvještavanjem trenutne situacije ispravno reagirati na prikladan način (stres, motivacija, vizija, ideje...).

Tijekom cijelog procesa svaki od polaznika imat će na raspolaganju coacha (trenera), koji će mu u povjerljivom odnosu jedan na jedan pomoći u lakšem usvajanju novih navika i vezanih aktivnosti.

Program traje 6 tjedna jer to je rok u kojem se mogu postaviti stabilni temelji za nove navike. Svaki od polaznika imat će jasnu sliku "unutarnjeg stanja", te uspješno dizajnirati i početi primijeniti nove navike i rutine koje će im omogućiti biti produktivniji, motiviraniji, mirniji, uspješniji i u konačnici zadovoljniji životom koji žive.

Više detalja o programu i obrazac prijave dostupni su na http://www.navike.com/radionica.

Produktivnost, motiviranost i u konačnici smisao zašto radimo to što radimo su materija kojom se bavi godinama. Goran Blagus je do sada odradio dva slična programa pod nazivom "Restart navika #1" i "Restart navika #2" koji je uspješno dovršilo i implementiralo više od 80 polaznika.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.