Share
Tweet
Share
Send to friend

Igor Šipka novi voditelj Odjela korisničke podrške Omega softwarea

Na mjesto voditelja Odjela korisničke podrške Omega softwarea dolazi Igor Šipka, stručnjak s bogatim iskustvom u savjetničkim i revizijskim projektima.

Šipka dolazi iz Infodoma, gdje je kao izvršni direktor radio na područjima upravljanja poslovnim procesima i elektroničkog poslovanja te bio odgovoran za klijente i projekte u javnom sektoru u regiji i za uvođenje kompleksnih sustava elektroničkog poslovanja, piše Lider.

Prije toga radio je u konzultantskoj tvrtki Deloitte na položaju voditelja u Odjelu upravljanja korporativnim rizicima gdje je stekao bogato iskustvo u savjetodavnim i revizijskim projektima za velike klijente u bankarskom i telekomunikacijskom sektoru.

U Omega softwareu Šipka će biti odgovoran za vođenje tima koji obavlja poslove korisničke podrške, za planiranje, organiziranje i izvođenje potpore klijentima tvrtke, koordinaciju s konzultantima i klijentima prilikom rješavanja upita te za kontrolu kvalitete usluga korisničke podrške. (A. P.)

Izvor: Lider

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.