Share
Tweet
Share
Send to friend

Ivica Matošević na čelu Vinistre

Skupština Udruge vinogradara i vinara Istre Vinistra jednoglasno je potvrdila četverogodišnji mandat novog vodstva Udruge – predsjednika, Upravnog i Nadzornog odbora.

Za Vinistrina predsjednika izabran je Ivica Matošević, koji je i dosad obnašao tu dužnost. U Upravni odbor izabrani su Nikola Benvenuti, Moreno Coronica, Marko Geržinić, Gianfranco Kozlović, Bruno Trapan i Elvis Visintin, a u Nadzorni Franc Arman, Franco Cattunar i Adriano Putinja.

Nov mandat vodstva Udruge obilježit će izazovi koji će vinarima postaviti pristupanje Hrvatske Europskoj uniji kao i aktivnosti vezane uz jačanje inicijative izvoza istarskih vina na međunarodna tržišta.

"To što je Vinistrino vodstvo izabrano jednoglasno govori o jedinstvu i zajedništvu vinara, što je vrijednost koja je u samoj biti Udruge. Na toj osnovi gradimo njezinu budućnost. Velika mi je čast što sam potvrđen za nov mandat i što mi je povjerenje dano na temelju rada i smjera u kojem s kolegama i suradnicima vodim Udrugu. Treba istaknuti da kako smo vodstvo Udruge, prije svega Upravni odbor, osvježili i mladim snagama jer želimo potaknuti stvaranje novih ideja i promidžbu Vinistre kao jedne od vodećih vinarskih udruga u Hrvatskoj", poručio je Matošević.

Predsjednik Udruge, prema Statutu, predsjednik je i sedmi član Upravnog odbora. (A. P.)

Izvor:

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.