Share
Tweet
Share
Send to friend

Kljaić vodi Korporativne komunikacije za regiju Adriju

Ana Kljaić preuzela je poziciju voditeljice Korporativnih komunikacija tvrtke Henkel za regiju Adriju koja obuhvaća Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu.

Kljaić će biti odgovorna za razvoj i održavanje odnosa s medijima, za razvoj i implementaciju internih i eksternih komunikacijskih strategija i aktivnosti radi predstavljanja Henkela, njegovih brendova, tehnologija i korporativnih vrijednosti na tržištima u regiji.

Na tu dužnost dolazi s pozicije zamjenice direktora Komunikacijskog konzaltinga Graylinga u kojem je provela sedam godina radeći na kompleksnim komunikacijskim projektima za kompanije iz različitih sektora.

Kljaić ima dugogodišnje iskustvo u korporativnim komunikacijama, odnosima s medijima i upravljanju kriznim situacijama. Njezino iskustvo u radu s klijentima obuhvaća upravljanje komunikacijskim kampanjama prilikom promjene menadžmenta, rebrendinga i restrukturiranja kompanija u sektorima robe široke potrošnje, financija, bankarstva, ICT-a, građevinarstva, zdravstva i farmaceutike.

Surađivala je s brojnim međunarodnim tvrtkama kao što su Visa, Tele2, Medtronic, Sanofi-aventis, Mars, IBM, Lenovo, Panasonic, Philips, Carlsberg Croatia, easyJet, BASF. Diplomirala je politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. (A. P.)

Izvor: Lider

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.