Share
Tweet
Share
Send to friend

Konferencija – Dan velikih planova

Nakon vrlo uspješne prve konferencije o poslovnom planiranju održane u listopadu prošle godine poslovni tjednik Lider nastavlja i ove godine s Danom velikih planova.

Konferencija se održava 28. rujna u Hotelu Sheraton i okupit će lidere hrvatskih kompanija i stručnjake iz gospodarstva. Baš kao i prošle godine cilj Dana velikih planova jest što bolja priprema za sljedeću poslovnu godinu, pa će predavači i gospodarstvenici sudionicima ovogodišnje konferencije predstaviti svoje procjene za 2011. godinu.

Osnovna je misija konferencije dati poduzetnicima što više praktičnih inputa i signala kako bi u izazovnim uvjetima poslovanja napravili što realnije planove - što ih čeka u sljedećoj godini. Konferenciju bi ove godine trebala otvoriti premijerka Jadranka Kosor koja bi okupljenima trebala predstaviti Vladine gospodarske mjere u 2011. godini, nakon čega će na panelu 'Globalni val u regionalnim uvjetima predavanje o prilikama' unatoč recesiji održati predsjednik Uprave konzultantske kuće A. T. Kearney Paul Laudicina koji je bio savjetnik američkog predsjednika Baracka Obame.

O tome kakvo okruženje očekuju u idućem razdoblju govorit će i Franjo Luković, predsjednik Uprave Zagrebačke banke, Zoltán Áldott, predsjednik Uprave Ine, Vladimir Ferdelji, predsjednik Uprave Elektrokontakta, Marco Travaglia, predsjednik Uprave Nestléa, Ivan Crnjac, potpredsjednik za strategiju Agrokora, kao i ugledni stručnjaci iz akademskog i konzultantskog svijeta - James Ellert, Damir Novotny, Mladen Vedriš i drugi.

Poseban naglasak na konferenciji bit će na sektorima pred izazovima: industriji, trgovini, energetici te infrastrukturi i razvojnim projektima. Poduzetnici će i ove godine bez previše teoretiziranja dobiti konkretna i precizna predviđanja i podatke koji će im biti od pomoći u planiranju vrlo izazovne poslovne 2011. godine.

MojPosao, kao promocijski parter konferencije svim svojim poslovnim partnerima osigurava 10% popusta na cijenu kotizacije.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.