Share
Tweet
Share
Send to friend

Dražen Breglec u Upravu City Ex-a

Dražen Breglec imenovan je novim članom Uprave kurirske tvrtke City Ex.

Bit će odgovoran za razvoj City Ex-ova poslovanja, što uključuje razvoj novih usluga i poslovanja na drugim tržištima u regiji te novih poslova srodnih osnovnoj djelatnosti, javlja Lider.

Prije dolaska u City Ex više je od šest godina, od ožujka 2004. do svibnja 2010., proveo u državnoj administraciji obnašajući dužnost državnog tajnika u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture. U Ministarstvo je došao s pozicije gradonačelnika Murskog Središća, što je bio u dva mandata, od 1997. do 2003.

Dolaskom u City Ex ponovno se vraća gospodarskom sektoru gdje je i počeo karijeru radeći najprije u slovenskoj Nafti Lendavi, a zatim u MTČ-u Čakovec.

Kao državni tajnik mjerodavan za promet osmišljavao je, realizirao i nadzirao ključne procese na području cestovnog, zračnog, željezničkog i intermodalnog prometa te pošte i elektroničke komunikacije. Rođen je 1965. u Čakovcu. (A. P.)

Izvor: Lider

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.