Share
Tweet
Share
Send to friend

Jagić novi direktor Lure

Marinko Jagić novi je predsjednik Uprave Lura grupe.

Mjesto predsjednika Uprave Lura grupe – koja uključuje farmaceutski PharmaS, RALU logistiku, Lura Investments i proizvođača čokolade Favarger u Ženevi – preuzeo je Marinko Jagić, dosadašnji direktor financija AstraZenece za jugoistoč nu Europu, prenosi Business.hr.

Jagić je sedam godina radio u Coca-Cola Adriji, gdje je među ostalim bio predsjednik Uprave, a radio je i u Pfizeru te u Hrvatskoj narodnoj banci.

Za potpredsjednicu Uprave Lura grupe imenovana je Vesna Žuvela, a za člana Uprave Ivan Kliček. Žuvela je bila direktorica marketinga u Dukatu, a radila je i u Zagrebačkoj pivovari te u Coca-Cola Adriji.

Kliček je pak posljednje tri godine bio član Uprave u Lura ulaganjima, radio je i u Dukatu kao član Uprave te i director financija, što je dužnost koju je obnašao i u Ini.

Glavna je djelatnost Lura grupe koordinacija poslovanja članica Grupe – farmaceutske kompanije PharmaS, logističke kompanije RALU logistike, kompanije za investiranje Lura Investments u Ženevi i tvrtke za proizvodnju čokolade Favarger u Ženevi.

Uz njih, Lura grupa koordinirat će i poslovanje tvrtke Lura voće kroz koju se i dalje analizira potencijalni projekt sudjelovanja na domaćem i inozemnom tržištu voća i povrća. (A. P.)

Izvor: Business.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.