Share
Tweet
Share
Send to friend

Ne čisti vam se snijeg – unajmite Snježnog čovjeka!

Iza naziva Snježni čovjek krije se gospodin Željko, nezaposleni strojarski tehničar iz Varaždina, koji je na originalan način svojim sugrađanima ponudio pomoć u čišćenju snijega.

Ako niste u stanju, nemate vremena, ili vam se jednostavno ne da očistiti snijeg ispred svog ulaza ili dvorišta, s povjerenjem se možete obratiti - Snježnom čovjeku! Doduše, samo ako živite u Varaždinu. Snježni čovjek je, naime, gospodin Željko, 40-godišnji strojarski tehničar iz Varaždina, koji je, nakon što je tvrtka u kojoj je radio zatvorena, nezaposlen već godinu dana.

"Kaj mislite da bi imal' vremena ići okolo i čistiti snijeg da radim?", rekao je gospodin Željko kada smo ga nazvali na broj telefona objavljen na njegovom blogu, putem kojega je svojim sugrađanima ponudio pomoć u rješavanju 'snježnog problema'.

"Šetao sam gradom i vidio da su nogostupi zatrpani i da se od snijega ne može proći. A mnogi ljudi ne mogu ili ne stignu očistiti snijeg, bolesni su, stari, ili rade, pa sam odlučio ponuditi pomoć", objašnjava poduzetni gospodin Željko kako se odlučio 'prihvatiti lopate'.

Dodatni problem je, navodi, to što je dio građana koji bi trebali očistiti snijeg s nogostupa ispred svoje kuće zaboravio na vrijeme nabaviti lopatu za snijeg, a kad su danas došli u trgovinu, sve su lopate su već bile rasprodane.

Do sada je, dodaje, imao četiri poziva privatnih osoba i poziv iz jedne tvrtke koja se interesirala za cijenu čišćenja parkirališta, no očekuje da će ih uskoro biti mnogo više. "Cijenu određujem odokativno, po površini koju treba očistiti, a umirovljenici, koji imaju male mirovine i teško žive, imaju poseban popust", kaže Snježni čovjek, koji na svom blogu ističe da "čisti snijeg brzo, kvalitetno i po pristupačnoj cijeni", te da je "opremljen lopatom za snijeg". (T. B.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.