Share
Tweet
Share
Send to friend

S Wall Streeta otišla u kuharice, pa ju zaposlio Hugh Hefner

Amerikanka Judy Joo iz financijskog sektora je prešla u kulinarstvo, a potom ju je angažirao vlasnik Playboya.

Da karijere mogu imati mnogo prevrata, dokaz je Amerikanka Judy Joo, koja je karijeru počela kao pripravnica u Goldman Sachsu nakon čega je otišla u Morgan Stanley, gdje je provela četiri godine radeći u podružnicama u San Franciscu i Londonu, javlja Business.hr

Zatim je napustila Wall Street i postala glavna kuharica u restoranu Gordon Ramsay u Londonu. A onda ju je uočio Hugh Hefner. Sada će Joo voditi Dining Room, restoran u novom Playboyjevu klubu u Londonu. Ta 36-godišnja diplomirana inženjerka nema problema s transferom iz strogo poslovnog okruženja u ležerni svijet razgolićenih Playboyjevih zečica.

"Biti Playboyjeva zečica ne znači samo imati lijepo lice i zanosno tijelo, nego i osobnost", kazala je Joo dodavši kako zečice prije zaposlenja prolaze niz testova, uključujući i onaj iz matematike. Njezin će zadatak biti u potpunosti kreirati i voditi program kluba. Otvaranje je planirano za svibanj, a ulaz će biti dopušten samo članovima. Prvi takav klub Hugh Hefner osnovao je u Chicagu 1960. godine. (T. B.)

Izvor: Business.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.