Share
Tweet
Share
Send to friend

„Svemirski brod“ za 12 tisuća Appleovih zaposlenika

Steve Jobs gradi “svemirski brod” –zgradu koja izgleda kao NLO baza na zemlji, a namijenjena je za 12 tisuća zaposlenika IT kompanije Apple u Kaliforniji.

„Svemirski brod“ za 12 tisuća Appleovih zaposlenika

– Apple raste kao trava i treba mu još prostora – izjavio je Steve Jobs predstavljajući planove za gradnju nove poslovne zgrade svoje kompanije.

U budućnosti ona će se nalaziti u  luksuznom prostoru kružna oblika koji će se strujom napajati iz vlastite elektrane, a imat će i veliki kafić u koji stane 3000 ljudi.

Nova zgrada gradi se u kalifornijskom gradu Cupertinu, a u njoj bi trebalo raditi 12 tisuća Appleovih djelatnika.

Iako su liječnici početkom godine prognozirali da mu je zbog uznapredovalog stadija raka preostalo tek još nekoliko mjeseci života, Jobs ima dugoročne planove. Gradnja bi trebala početi  iduće godine, a useljenje se planira 2015.

– Ovo će biti najbolji ured na svijetu. To je čudesna zgrada koja izgleda kao svemirski brod koji je upravo sletio. Na njoj neće biti nijednog komada ravnog stakla – rekao je Jobs na prezentaciji projekta u vijeću Cupertina. 

M.D.

Izvor: Večernji list

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.