Share
Tweet
Share
Send to friend

Najkreativniji životopisi koje ste ikad vidjeli

Za sve kreativce, dojmljiv životopis postaje uvjet za prolaz dalje, no pritom ne mislimo na radno iskustvo već prezentaciju. Ako radite u sektoru gdje bi vas šareni CV "pokopao", ovi kreativni i stvarni primjeri životopisa uljepšat će vam dan.

Najkreativniji životopisi koje ste ikad vidjeli

25 primjera koji su postali internetski hit

Za dizajnere – filmski poster, letak, magnetna vrpca, 3D, majica, igra, putovnica, životopis možete napisati u svakom obliku.

Oni koje su birali sami umjetnici

Izgledom podsjećaju na društvene mreže ili Google, a neki kandidati nude filmić za koji poslodavac mora uložiti trud da bi ga uopće pogledao.

 Svojim su autorima donijeli posao

Presjek najboljih uz izjave autora. Većini je njihov drugačiji CV donio posao kao dizajnerima ili tehnološkim stručnjacima, a svakako ih češće pozovu na razgovor negoli ljude koji se drže standardnih formata.

Još kreativniji životopisi za kraj

Još luđi životopisi koji možda nisu uvijek donijeli  bili uspješni, no svakako su zadržali pozornost odjela ljudskih resursa dulje od minute. Nakon ovoliko linkova, primijetit ćete da se neki primjeri ponavljaju što je znak da za kreativnost u pisanju životopisa postoje brojne druge mogućnosti. (M.D.)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.