Share
Tweet
Share
Send to friend

MojPosao slavi 11. rođendan zajedno s vama

Gotovo tri četvrtine ispitanika slavi svoj rođendan s kolegama, pokazala je anketa portala MojPosao provedena za 11. rođendan. Zahvaljujemo svakom korisniku i želimo vam puno sreće pri traženju posla.

MojPosao slavi 11. rođendan zajedno s vama

Uoči 11. obljetnice svog osnutka, razmijenili smo iskustva s korisnicima o tradiciji proslave rođendana na poslu.  „Rođendanska anketa“ kojoj se odazvalo 765 ispitanika pokazala je da čak 71% slavi svoj rođendan s kolegama.  

Proslava rođendana s kolegama bitna je za radnu atmosferu

Ispitanici se najčešće časte kavom, sokovima i kolačima, tek ponekad ručkom ili tortom. „Zašto ne, volim da mi je atmosfera ugodna“ prevladavajući je stav najvećeg broja ispitanika, iako dio odgovara „častim zato što moram“. Svoje kolege u privatno vrijeme počasti svaki deseti ispitanik.

S druge strane, 295 ispitanika ne časti kolege na poslu. „Slavim rođendan s prijateljima, kolege su kolege“ reći će oni koji strogo odvajaju poslovno i privatno. Ostali ne obilježavaju rođendane na poslu zato što rade u prevelikim odjelima ili s ljudima koji im ne odgovaraju.

MojPosao slavi svoj 11. rođendan zajedno s pola milijuna korisnika

Prvi specijalizirani portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta u Hrvatskoj, počeo je s radom 18. listopada 2000. godine. Danas MojPosao spada među 15. najposjećenijih web stranica u zemlji koju svakog mjeseca posjećuje više od 500.000 jedinstvenih korisnika.

U 11 godina poslovanja svoje povjerenje iskazalo nam je više od 52.000 tvrtki iz Hrvatske, regije, ali i ostalih dijelova svijeta. Od proslave prošlog rođendana (u listopadu 2010.) na portalu je objavljeno preko 11.700 oglasa i registrirano više od 54.000 novih korisnika.

Predstavite se poslodavcima uz MojProfil i potražite poslove na društvenim mrežama

U lipnju ove godine MojPosao je uveo MojProfil kako bi korisnicima olakšao prijavu na oglase. Kreiranjem osobnog profila korisnici se trenutno predstavljaju potencijalnim poslodavcima. MojProfil predstavlja vašu osobnu stranicu i životopis neophodan za zapošljavanje na koji možete uvrstiti video prezentaciju i  povezati se s ostalim korisnicima.

Kako bi bio što bolje zadovoljili potrebe naših korisnika, poslove možete pratiti i na društvenim mrežama. Tako Twitter korisnici od sada mogu primati oglase za radna mjesta u obliku privatne poruke. Ono što trebaju učiniti, osim 'pratiti' MojPosao (@MojPosao), je otvoriti MojProfil na portalu i u profilu navesti svoje korisničko ime na Twitteru.

Kada je riječ o Facebooku, unaprijeđena je tražilica za poslove koja nudi pretragu poslova po ključnim riječima, kategoriji oglasa te županijama u Republici Hrvatskoj.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.