Share
Tweet
Share
Send to friend

Želite li ući u povijest?

Snimite svoj dan 11.11.2011 i uđite u povijest. Još se nekoliko sati možete prijaviti za sudjelovanje u projektu 'One day on Earth' i pokazati ljudima u budućnosti i potencijalnim vanzemaljcima kako izgleda Život na zemlji.

Želite li ući u povijest?

Tisuće studenata, snimatelja, slavnih autora dokumentaraca, aktivista, škola i udruga te potpunih anonimaca već se uključilo u projekt  'Jedan dan na Zemlji' koji će se ove godine zbivati na 11.11.2011.

Ideja leži u sudjelovanju što većeg broja pojedinaca:  sa svojom snimkom važnog trenutka   u vašem danu 11.11. 2011. ulazite u zajedničku arhivu iz koje se kasnije stvara film.

Projekt je započeo 2008. godine da bi se protekle godine proveo u djelo koje je okupilo anonimne i slavne filmaše iz gotovo svake zemlje na svijetu.  Tada je sudjelovalo više od 60 neprofitnih organizacija i prikupljeno je više od 3000 sati video materijala. Više informacija saznajte ovdje. (M.D.)

Izvor: Onedayonearth

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.