Share
Tweet
Share
Send to friend

Tko želi raditi za Lady Gagu?

Kontroverzna pjevačica pokreće biznis u Hrvatskoj. Pod svojim brendom namjerava prodavati mušku, žensku i dječju kozmetiku, parfeme, šminku i druge proizvode za njegu tijela i kose.

Tko želi raditi za Lady Gagu?

U Hrvatskom glasniku intelektualnog vlasništva, u rubrici Žigovi, objavljena je informacija da je tvrtka slavne pjevačice zaštitila svoj brend ‘Lady Gaga Fame’, javlja Jutarnji list.

U listi su pobrojana 144 proizvoda koje Lady Gaga, očito, namjerava plasirati i na hrvatsko tržište.

Ovaj zahtjev za prijavu trademarka ili žiga Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo podnijelo je jedno odvjetničko društvo iz Zagreba, posredstvom odvjetničke tvrtke iz Los Angelesa – u ime Gagine tvrtke prikladnog imena ‘Ate My Heart Inc.’.

Iako zagrebački odvjetnici do daljnjeg ne smiju komentirati poslovne planove slavne pjevačice, poznato je da Lady Gaga na globalnoj razini uskoro kreće u posao s cijelom paletom kozmetičkih proizvoda, parfema i šminke pod svojim brendom. Nagađa se da bi distribucija za regiju mogla ići preko Hrvatske.

To ne znači da će Lady Gaga osnovati tvrtku u Hrvatskoj, već se pretpostavlja da će neko hrvatsko poduzeće, koje će menadžment Lady Gage izabrati za partnera, distribuirati proizvode pod njezinim imenom u našoj zemlji i regiji.

Izvor: Jutarnji list, 5.1.2012.

Izvor fotografije: www.ladygaga.com

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.