Share
Tweet
Share
Send to friend

Naučite nešto novo na radionicama razmjene vještina

Ovog vikenda u Zagrebu možete sudjelovati na radionicama razmjene vještina fotografiranja, varenja i djembe bubnjanja. Namijenjeno je svima koji žele (besplatno) učiti jedni od drugih, a najava nije potrebna.

Naučite nešto novo na radionicama razmjene vještina

U Zelenoj akciji održava se još jedna besplatna radionica razmjene vještina. Od podne do šest sati na adresi Frankopanska 1 okupljaju se volonteri i zaljubljenici u dijeljenje znanja kojima se svatko može pridružiti bez najave. Evo programa!

12:00 - 14:00 - Osnove fotografije (analogne)

Za sve entuzijaste i amatere ova radionica nudi mogućnost da naučite osnove fotografije, kao što su kadriranje i osvjetljenje, ali i da naučite osnove analogne fotografije, tj. kako funkcioniraju razne vrste analognih fotoaparata na čijim osnovama rade i današnji digitalni fotoaparati.

13:30 - 16:00 - Varenje

Kako čvrsto spojiti dva metalna dijela? To je vještina koja svakome ponekad zatreba, a sada to možete i naučiti. Korisno je ako želite spojiti neku metalnu konstrukciju ili pojačati spojeve na postojećim konstrukcijama.

16:00 - 18:00 - Djembe bubnjanje

Radionica grupnog djembe bubnjanja (je rukama, ne palicama) postaje sve popularnija. Dođite i osjetite ritmove i groove grupnog bubnjanja gdje ćete naučiti ritmove, kako održavati tempo i jamati s drugima. Ako imate svoje djembe ili ih možete posuditi za radionicu, slobodno ih donesite iako bubnjeve imaju i organizatori.

Bit skillsharea ili razmjene vještina je okupljanje ljudi koji ili žele nešto naučiti ili znaju nešto što mogu naučiti druge, a izbor je neograničen, od sviranja instrumenata i uradi sam popravaka do kuhanja i samoobrane.

Ako imate neki prijedlog ili ste i sami voljni podučavati nešto što znate ili u čemu ste dobri, javite se organizatorima.

Izvor: Razmjena vještina

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.