Share
Tweet
Share
Send to friend

Priznao da 14 godina nije radio – ništa

"Od 1998. godine na posao dolazim potpuno nepotrebno, tako da sam sada poprilično spreman za mirovinu. Zbogom", poručio je službenik svojim kolegama i nadređenima.

Priznao da 14 godina nije radio – ništa

Neimenovani 65-godišnji javni službenik iz njemačkog grada Mindena svojim je kolegama priznao kako posljednjih 14 godina na svom radnom mjestu nije radio apsolutno ništa te da je za svoj nerad dobio čak 745 tisuća eura, piše Daily Telegraph, a prenosi business.hr.

"Od 1998. godine na posao dolazim potpuno nepotrebno, tako da sam sada poprilično spreman za mirovinu. Zbogom", poručio je službenik svojim kolegama i nadređenima. Neimenovani muškarac optužio je lokalnu vlast za stvaranje 'neučinkovitih struktura javne uprave' i zapošljavanje još jedne osobe za njegov posao, zbog čega on svih tih godina nije imao što raditi.

Gradonačelnik Mindena je rekao da je bio "vrlo bijesan" nakon čitanja e-maila jer se dotični zaposlenik nikada nije požalio da nema što raditi. Dodao je i da neće biti nikakvih kazni za tog zaposlenika, ali njegovo mjesto neće biti ponovno popunjeno. (T. B.)

Izvor: business.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.