Share
Tweet
Share
Send to friend

Personalizirajte vaš uredski prostor

Ako radno vrijeme provodite u polupraznim prostorijama koje nazivate svojim uredom, vrijeme je za promjene koje će vas odmaknuti od dosade, sivila i manjka produktivnosti.

Personalizirajte vaš uredski prostor

Brza, jednostavna, kreativna i jeftina rješenja put su do prostorija ispunjenih osobnoću u kojima će se vaši klijenti osjećati ugodno. U sljedećih nekoliko savjeta profitiraj.hr donosi rješenja kojima to možete i postići.

Slike na radnom stolu vam možda zvuče smiješno i kao nešto što samo vidite u filmovima, no 'prisutnost' vaših najdražih i u uredskim prostorijama će vas opuštati, veseliti, podsjećati zašto se trudite i potaknuti da svoj posao konstantno 'gurate' naprijed. 

Literaturom i materijalima za čitanje ne samo da možete popuniti prazne police u vašem uredu već će one učiniti prostor 'opuštenijim' mjestom, odavati će jednu nit osobnosti, a i vaši klijenti će imati što za pročitati ako vas neko vrijeme moraju čekati. 

Iako je riječ o poslovnim prostorijama, kojima želite ostaviti dojam poslovnog čovjeka koji svoj svoj posao shvaća ozbiljno, to ne znači da sve mora biti bijelo, sivo i crno. Malo boje će razveseliti prostor, u kojem će vama i svima drugima biti ugodnije boraviti. 

Čak i ako je u vašem uredu jednostavan namještaj, tipičan za urede, 'razbijte' monotoniju jednim otkačenim komadom namještaja koji ne mora biti skupocjen 'pothvat'. Policom za uredske spise, lampom ili foteljom koja odiše stilom vaš ured će 'pobjeći' od dosade, a vaši klijenti i poslovni partneri bi mogli pomisliti da ste osoba koja ima crtu za inovativna i kreativna rješenja. 

Izvor: profitiraj.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.