Share
Tweet
Share
Send to friend

Na radionici 'Hoću prvi (bolji) posao!' predstavila se tvrtka Avon

Portal MojPosao je u suradnji sa studentskom udrugom AIESEC jučer na riječkom Ekonomskom fakultetu organizirao radionicu 'Hoću prvi (bolji) posao'.

Na radionici 'Hoću prvi (bolji) posao!' predstavila se tvrtka Avon

Voditelj projekata s portala MojPosao, Jurica Šarčević, brojne je okupljene savjetovao kako napisati dobar (online) životopis i zamolbu te na koji se način pripremiti za uspješan razgovor za posao. Osim toga, na radionici je bilo i riječi o stanju na tržištu rada, testiranju kandidata i o tome kako iskoristiti društvene mreže u potrazi za poslom.

Okupljeni su imali prilike poslušati i gosta predavača, Vedranu Kelec iz poznate kozmetičke kuće Avon. Kelec je govorila o razvoju svoje karijere u Avonu i predstavila postupak regrutacije te mogućnosti zapošljavanja u Avonu.

Kompanija Avon proščle je godine proslavila 125. rođendan. Prvi proizvod za njegu kože kompanija je proizvela 1927. godine, a danas je vodeća svjetska kozmetička kompanija s više od 11 milijardi dolara prihoda godišnje.

Kao najveća tvrtka u direktnoj prodaji kozmetike na svijetu, Avon je prisutan u više od 100 zemalja putem oko 6,4 milijuna aktivnih Avon Ladies. Avonove linije proizvoda uključuju dekorativnu kozmetiku, modne dodatke i proizvode za dom te popularne robne marke kao što su Avon Color, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Naturals i mark. Avonovih pet načela – povjerenje, poštivanje, vjerovanje, skromnost i poštenje – temelj su na kojima je tvrtka osnovana, a do danas su ostala vodilja za njezino uspješno poslovanje.

Avon ove godine obilježava 15 godina od početka poslovanja u Hrvatskoj. Prisutna na tržištu od 1997., tvrtka Avon Kozmetika danas ima 37 zaposlenih, tijekom godina nekoliko je puta bila nositeljica Certifikata Poslodavac Partner, a 2008. je priznata i uvrštenjem u publikaciju Superbrands. 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.