Share
Tweet
Share
Send to friend

Hostesa u novom ruhu

Nakon dvije godine rada portal Hostesa.org osvanuo je u redizajniranom izdanju sa brojnim novostima, od onih vizualnih pa sve do promjena u sadržaju portala.

Hostesa u novom ruhu

Svi oni koji su do prije nekoliko dana posjetili Hostesa.org znaju da je portal bio isključivo namjenjen spajanju hostesa i promotora sa tvrtkama kakao bi promovirali njihove proizvode, usluge, evente... Ta funkcija je zadržana i dalje, a portal je dodatno obogaćen sa novim kategorijama poslova, novim mogućnostima povezivanja poslodavaca i posloprimaca te rubrikama koje sadrže korisne informacije. Na taj način portal je poprimio nijansu društvene mreže.

Cijeli koncept portala zamišljen je kao virtualna verzija hostese: ono što hostese rade u realnom svijetu Hostesa.org radi na internetu - obavještava korisnike o akcijama i popustima, informira o nadolazećim događanjima, predstavlja nove proizvode, usluge i tvrtke, omogućuje popuste, spaja poslodavce i posloprimce, daje mogućnost objave oglasa za posao. Portal se dijeli na tri glavne cjeline: poslovi, shopping i događanja.

Poslovi

Osim hostesa i promotora portal omogućuje spajanje poslodavaca i posloprimaca iz kategorija ugostiteljstvo i turizam, trgovina i prodaja, marketing i PR, moda i ljepota te zabava, sport i rekreacija. Povezivanje i komunikacija je omogućena na nekoliko načina od objave oglasa za posao, povezivanja putem profila/životopisa do razmjenjivanja poruka.

Shopping

Informira korisnike o aktualnim popustima i akcijama u trgovinama, predstavlja nove proizvode i usluge, daje kupone za popuste, obavještava o popustima za grupnu kupovinu i o svemu ostalom što ima veze sa shoppingom.

Događanja

Kao što i sam naziv kaže, ova cjelina namjenjena je informiranju korisnika o nadolazećim događanjima svih vrsta - najave klubskih događanja, koncerata, festivala, kulturnih manifestacija, predstava, sajmova, poslovnih konferencija,...

Važno je napomenuti da je korisnicima omogućeno međusobno povezivanje i razmjenjivanje poruka, dok tvrtke mogu samostalno objavljivati članke i informacije unutar kategorija portala.

Najbolji način na koji možete saznati što sve nudi portal Hostesa.org je da ga posjetite i uvjerite se sami.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.