Share
Tweet
Share
Send to friend

Zagreb nema dovoljno kvalificiranih dimnjačara

Zagreb nema dovoljan broj dimnjačara, njihov se rad i učinkovitost ne nadziru, požalili su se građani potpredsjednici Gradske skupštine.

Zagreb nema dovoljno kvalificiranih dimnjačara

Prema riječima građana, grad Zagreb ima dva velika problema za koja se hitno mora pronaći rješenje. S potpredsjednicom Gradske skupštine, Tatjanom Holjevac, razgovarali su Danijel Fučić i Želimir Jakobović te je upozorili kako u Zagrebu ne postoji dovoljan broj dimnjačara te da komunalni redari nisu dovoljni za kontrolu njihova načina rada i učinkovitosti, piše portal Zagrebancija.com.

“Moram priznati da su ovo jako važne i bitne teme. Na kraju krajeva, u pitanju su ljudski životi. Prvom prilikom izaći ću na teren i vidjeti o čemu se konkretno radi pogotovo sada kada je u tijeku sezona uređivanja dimnjaka” kazala je Holjevac te napomenula kako koncesije obrtima za djelatnost dimnjačarstva daje Skupština, ali da je posao izvršne vlasti pratiti njihov rad i nadzirati ih.
Samo jedan dimnjačar brine o zgradama u nekoliko kvartova, što je nedopustivo i štetno za sve građane.

Izvor i fotografija: Lider     

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.