Share
Tweet
Share
Send to friend

Postani voditelj ŠpancirfestTV-a!

Kao i prošle godine, Špancirfest će ponovo imati svoju „televiziju“. Svakog dana na 24sata TV-u emitirat će se reportaže s festivala koje će snimati ŠpancirfestTV ekipa.

Postani voditelj ŠpancirfestTV-a!

Da bi što kvalitetnije prenijeli ugođaj iz Varaždina, Špancirfest traži simpatičnu, vrckavu, spretnu i staloženu osobu koja će ove godine biti TV voditeljica, odnosno voditelj ŠpancirfestTV-a. Više o natječaju za posao nađite na http://www.moj-posao.net/Posao/208014/Voditelj-Spancirfest-TV-a-mz/

Špancirfest će se od 24. kolovoza do 02. rujna održati na jedinstvenoj pozornici varaždinske povijesne jezgre. Programom i ostalim sadržajima pripremljenim za četrnaesto izdanje Špancirfesta, Varaždin će i ove godine imati  najposjećeniji hrvatski festival.

Glazbeni će se program odvijati na četiri pozornice, a nemoguće je nabrojati sve izvođače. Ipak, izdvajamo sevdalinke Mostar Sevdah Reuniona, prvi nastup Magnifica u Hrvatskoj, slovenski zbor Perpetuum Jazzile kao svjetsku atrakciju zborskog pjevanja te jedan od najcjenjenijih hrvatskih izvoznih glazbenih proizvoda Bambi Molesters. Uz njih, na Špancirfest stiže i glazbena travestija Leningrad Cowboys, silina živih nastupa banda Flogging Molly i čarolija zvuka Kirila Dzajkovskog. Tu je i trenutno najsnažnija regionalna glazbena atrakcija Dubioza kolektiv, koja će posjetitelje Špancirfesta premijerno počastiti izvođenjem pjesama s albuma u nastajanju.

Posjetitelji Špancirfesta moći će uživati u vještini nekih od najcjenjenijih uličnih umjetnika Europe, a na jednoj lokaciji u centru grada objedinit će sve dječje kreativne radionice i dječje predstave. Program predstava komedije ove će godine organizirati HNK u Varaždinu, a u festivalski je program uvršten i novi žanr – mjuzikl.  Na glavnoj će festivalskoj pozornici na Starom gradu, u hvaljenom mjuziklu Footloose, plesati i pjevati Mario Valentić, Bojan  Jambrošić i zvijezde Supertalenta Antonia Barišić, Zoran Simikić i Davor Lovrinić.

Na noćnoj party pozornici ponovo će nastupati zvučna imena klupske scene pa se svi špancireri mogu zabavljati svakog dana do ranog jutra.     

Program Špancirfesta dostupan je na www.spancirfest.com.          
 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.