Share
Tweet
Share
Send to friend

Traži se 12 mladih fotografa

Regionalni info-centar za mlade Zagreb organizira razna događanja kako bi dostojno i veselo proslavio Međunarodni dan mladih, 12. kolovoza.

Traži se 12 mladih fotografa

U sklopu tih događaja organiziran je i fotografski natječaj s temom 'Što rade mladi u Zagrebu'. Pravo sudjelovanja imaju mladi autori (između 15 i 30 godina) koji žive, obrazuju se, rade ili traže svoju priliku u Zagrebu, a prijave se primaju do 5. kolovoza o.g.

Prostor u Regionalnom info-centru biti će pretvoren u galeriju na godinu dana. Traže se ambiciozni mladi fotografi da se priključe natječaju i osvoje prostor za samostalnu izložbu fotografija na mjesec dana. Bit će odabrano dvanaest fotografa za dvanaest mjeseci u godini.
 
Tema natječaja povezana je sa Međunarodnim danom mladih i potrebno je poslati jednu fotografiju na temu „Što rade mladi u Zagrebu“, dok tema samostalne izložbe autora nije zadana i ostavlja se na izbor svakog autora.
 
Povodom Međunarodnog dana mladih u prostoru Regionalnog  info-centra za mlade biti će izloženo 12 pobjedničkih fotografija od 12 autora, a od 1. rujna 2012. započet će samostalne izložbe pobjednika.  
 
Tko se može prijaviti?:
Prijave su otvorene za sve mlade između 15 i 30 godina, koji žive, obrazuju se, rade ili traže svoju priliku u Zagrebu.
 
Sadržaj prijave:
Naslov poruke: “Što rade mladi u Zagrebu”
Fotografija, kratak opis fotografije i podaci o autoru
 
Način prijave:
Treba poslati fotografiju koja iz vaše perspektive pokazuje što rade mladi u Zagrebu.
Očekuje se digitalna fotografija JPG formata, u dimenzijama 20x30cm i s rezolucijom 300 pixela, u boji ili crno-bijelu. Fotografija treba imati naziv, biti popraćena kratkim opisom (100 do 150 riječi na hrvatskom jeziku), o tome gdje i zašto je fotografija slikana, kao i ime, prezime, starost, adresa i kontakt autora. Prijave se šalju elektronskom poštom, u poruci se navodi sadržajni dio, fotografija se prilaže imenovana, a u naslovu poruke se obavezno navodi: Što rade mladi u Zagrebu.
Jedan autor može uputiti neograničen broj prijava, ali svaka prijava može sadržavati samo jednu fotografiju i potrebne informacije.
 
Rok za prijavu:
Zadnji dan za slanje fotografija je: 5. kolovoz 2012. godine do 23:59 sati.
Prijave s priloženom fotografijom treba poslati putem e-maila na icm-zg@zamisli.hr, uz obavezno navođenje u naslovu samo: Što rade mladi u Zagrebu
 
Proces odabira:
Od 7. do 10. kolovoza javnost će imati priliku putem Facebook stranice Info centra za mlade Zagreb dati glas određenoj fotografiji.
U tom periodu fotografije će biti na procjeni od strane stručnog žirija. Ukupan rezultat biti će zbroj odluka Facebook glasača i stručnog žirija.
 
Rezultat izbora fotografije:
Rezultati o odabranim fotografijama biti će objavljeni 12. kolovoza na www.icm-zg.info i fotografije pobjednika biti će izložene u Galeriji ICM-a isti dan povodom Međunarodnog dana mladih.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.