Share
Tweet
Share
Send to friend

Postani urednik Facebook stranice Europskog parlamenta na jedan dan

Želite li otkriti kako je raditi u Europskom parlamentu? Pratiti plenarne sjednice i poticati raspravu komunicirajući EU teme na Facebooku? Prijavite se na natječaj Europskog parlamenta.

Postani urednik Facebook stranice Europskog parlamenta na jedan dan

Troje pobjednika bit će nagrađeno dvodnevnim putovanjem u Strasbourg (24.-25. listopada). Pod nadzorom tima Europskog parlamenta, pobjednici će na jedan dan preuzeti vođenje Facebook stranice parlamenta (pratiti rasprave, birati teme, pisati postove i moderirati raspravu). Nagradom su osigurani putni troškovi, smještaj i obroci!

Kako sudjelovati na tom natječaju?

Na Facebook zidu ovog natječaja napišite zašto mislite da treba izabrati baš vas. Poštujte dva pravila: vaš post ne smije sadržavati više od 200 slovnih znakova i opis motivacije trebate poslati do 17. rujna u 12 sati. Tim Europskog parlamenta zadužen za Facebook tada će načiniti uži izbor od deset kandidata. Nakon toga, vaši kolege – drugi fanovi Europskog parlamenta na Facebooku – glasovat će tijekom zadnja dva tjedna u rujnu za one koje bi željeli poslati u Strabourg.

Tko može sudjelovati u natječaju?

Postoje samo tri ograničenja: morate imati najmanje 18 godina, živjeti u Europskoj uniji ili Hrvatskoj i imati vremena za putovanje u Strasbourg od 24. do 26. listopada. Imena desetoro nominiranih, a kasnije i troje pobjednika, bit će objavljena na stranici natječaja. Pobjednici će biti kontaktirani putem Facebookove poruke. 

Izvor i fotografija: Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj    

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.