Share
Tweet
Share
Send to friend

Koja ideja!

U blizini Zoo vrta u Bristolu, Engleska, postoji parking za oko 150 automobila i 8 autobusa. 25 godina parking je naplaćivao vrlo ljubazan čuvar parkinga.

Koja ideja!

Cijena parkinga je bila 2.50 funti za automobile (oko 4 dolara) i 7.50 funti za autobuse (oko 12 dolara). I onda, jednog dana, nakon 25 godina redovitog dolaska na posao, čuvar se jednostavno nije pojavio.

Uprava Zoo vrta je bila prisiljena pozvati Gradsku Upravu i zatražiti drugog čuvara parkinga. Međutim, Gradska Uprava je odgovorila da ona nema nikakvu nadležnost nad ovim parkingom, i da je to isključivo u nadležnosti samog Zoo parka. Zoo park je onda obavijestio Gradsku Upravu da je čuvar parka bio njihov zaposleni, a ne zaposleni Zoo vrta.

Onda je Gradska uprava obavijestila Zoo vrt da ona nikada nije imala svog zaposlenog kao čuvara spomenutog parking…

I tako se vodila rasprava o čovjeku kojem nitko ne zna niti ime! Ali zato se zna da je on svakoga dana naplaćivao 1.200 dolara dnevno, punih 25 godina. To znači da je naplatio više od 10 milijuna dolara. 

Zvuči predobro da bi bilo istinito?

Ova priča prvi je put objavljena 2007. godine u Evening postu kao prvotravanjska šala. Pa ipak, iz medija 'ne izlazi' već pet godina. S jednom razlikom: nitko drugi nije ju objavio kao prvotravanjsku šalu :)

Izvor: Politika.hr

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.