Share
Tweet
Share
Send to friend

Zgrabite stipendiju vrijednu 80.000 kn

Veleučilište VERN' i Večernji list raspisuju natječaj za stipendiju za specijalistički diplomski stručni studij IT menadžment na Veleučilištu VERN', u vrijednosti od 80.000 kuna.

Zgrabite stipendiju vrijednu 80.000 kn

Kako bi pridonijeli kvalitetnijoj izobrazbi stručnjaka u Hrvatskoj na području IT menadžmenta, VERN' je u suradnji s Večernjim listom organizirao malu školu IT-a. Kroz seriju članaka bit će predstavljeni najnoviji trendovi u segmentu upravljanja poslovnim procesima uz podršku informatičkih tehnologija, te razvoja informacijskih sustava, koji čine okosnicu programa na VERN'ovom specijalističkom diplomskom stručnom studiju IT menadžment.

Natječaj će završiti dodjelom jedne pune školarine za specijalistički diplomski stručni studij IT menadžment na VERN'u, u vrijednosti od 80.000 kuna. Studij traje dvije godine (4 semestra) i nosi 120 ECTS bodova.

Kalendar natječaja

Prosinac 2012.

U četvrtak, 20. prosinca, u Večernjem listu bit će objavljen prvi od pet članaka na temu najnovijih trendova u segmentu upravljanja poslovnim procesima uz podršku informatičkih tehnologija, te razvoja informacijskih sustava. Serija će se nastaviti objavljivanjem još četiri članka, svaki sljedeći četvrtak, a svaki članak-lekcija sadržavat će odgovore na pitanja iz kviza.

Siječanj 2013.

Posljednji članak u Večernjem listu bit će objavljen 17. siječnja 2013. godine.

Kandidati će kvizu moći pristupiti na način da se prijave na studij IT menadžment, putem studentskih portala sustava Edunetanakon objave posljednjeg članka-lekcije, počevši od 21. siječnja 2013. (prijava na studij je neobvezujuća).

Kandidati koji (točno) odgovore na pitanja iz IT kviza, ulaze u konkurenciju za dobivanje pune stipendije u vrijednosti od 80.000 kuna. Kandidati koji ostvare najbolje rezultate, bit će pozvani na intervju i motivacijski razgovor s natječajnom komisijom.

Veljača 2013.

Komisija sastavljena od predstavnika akademskog i poslovnog sektora, na osnovu rezultata s IT kviza i motivacijskog intervjua, odabrat će najboljeg kandidata/kinju i dodijeliti mu/joj stipendiju.

Uvjeti za sudjelovanje u IT kvizu:

Više informacija o specijalističkom diplomskom studiju IT menadžment pročitajte OVDJE.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.