Share
Tweet
Share
Send to friend

Prilika za posao u Barceloni

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP) objavilo je na svojim internetskim stranicama poveznicu na natječaje za zapošljavanje 11 osoba u tajništvu Unije za Mediteran, institucije koja okuplja 43 države, sa sjedištem u Barceloni.

Prilika za posao u Barceloni

Natječaji su otvoreni i za hrvatske državljane, budući da je jedan od preduvjeta za sudjelovanje da kandidat ima državljanstvo jedne od članica Unije za Mediteran.

Konkretno, piše Novi list, tajništvo traži šest projektnih menadžera i pet stručnjaka iz područja financija i administracije. Sva radna mjesta nalaze se u Barceloni, a među uvjetima za zapošljavanje je i izvrsno poznavanje jezika, prije svega engleskog, francuskog, španjolskog ili arapskog (ovisno o radnom mjestu), ali je prednost poznavanje i drugih jezika članica Unije. 

Poželjno je i iskustvo rada u međunarodnim organizacijama ili institucijama Europske unije. Dio natječaja otvoren je do 4. siječnja, a dio do 15. siječnja.

Unija za Mediteran okuplja 43 države (27 zemalja članica EU-a i još 16 mediteranskih zemalja). Osnovana je s ciljem poboljšanja suradnje na području Mediterana provedbom konkretnih socioekonomskih projekata.

Natječaje možete pogledati ovdje

Izvor: Danas.hr 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.