Share
Tweet
Share
Send to friend

Čišćenjem snijega u dva i pol sata zaradili 175 kuna

Reporteri Jutarnjeg lista odlučili su pomoći sugrađanima u čišćenju snijega, a usput i provjeriti može li se na tome zaraditi. U dva i pol sata dobili su 175 kuna.

Čišćenjem snijega u dva i pol sata zaradili 175 kuna

Nisu imali cjenik ni fiskalnu blagajnu. Nudili su svoje usluge svima kojima je bilo potrebno očistiti haustor, automobile, prolaze, garaže, dvorišta, a građanima su prepustili da sami procjene hoće ih novčano nagraditi za taj trud ili ne.

Dvojac je naknadu tretirao kao poklon, a ujedno su htjeli procijeniti i kakvo je raspoloženje među građanima – jesu li voljni usred ekonomske krize izaći u susret ljudima koji žele ponešto zaraditi, te može li netko tko je nezaposlen na ovaj način doći do prihoda.

Većina građana koje su susreli smatrala je kako je riječ o odličnoj poslovnoj ideji, a to su naposlijetku i sami dokazali. U dva i pol sata zaradili su 175 kuna.

Tomislav Mamić i Velibor Panić kažu da su u ovom poslu apsolutni početnici i da im je ulet u biznis bio ‘navlačenje’ slučajnih prolaznika za rukav. Svojim su honorarom zadovoljni. A kako je sve skupa izgledalo, pročitajte ovdje.   

Izvor i fotografija: Jutarnji list

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.