Share
Tweet
Share
Send to friend

Mladi, prijavite se na Proljetnu školu poduzetnosti!

Projekt se sastoji od četverodnevnog treninga za mlade s područja Grada Zagreba, Sisačko-moslavačke te Vukovarsko-srijemske županije, koji će se održati početkom travnja.

Mladi, prijavite se na Proljetnu školu poduzetnosti!

Forum za slobodu odgoja, uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, provodi projekt "Proljetna škola poduzetnosti - put za osnaživanje mladih u lokalnim zajednicama", kojemu je cilj osnažiti mlade iz tri županije u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija.

Projekt se sastoji od četverodnevnog treninga za mlade s područja Grada Zagreba, Sisačko-moslavačke te Vukovarsko-srijemske županije, koji će se održati početkom travnja. Po završetku treninga, sudionici/ce će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, imati obavezu održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu.

Sudionicima programa u potpunosti će biti pokriveni troškovi smještaja, hrane i prijevoza. Sudionici će se birati prema iskazanoj motivaciji i spremnosti da se posvete svim navedenim aktivnostima.

Rok za prijavu je do 18. ožujka 2013. godine u 23.59. Životopis i motivacijsko pismo se šalju elektroničkom poštom na prijave@fso.hr.

Više informacija možete pronaći u pozivu.

Izvor: Forum za slobodu odgoja 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.