Share
Tweet
Share
Send to friend

Dukat traži stipendiste!

Ambiciozni ste, marljivi i imate manje od 26 godina? Zainteresirani ste za razvoj međunarodne karijere u mliječnoj industriji i pritom želite naučiti francuski jezik? Dukat vas čeka!

Dukat, vodeća mliječna industrija u Hrvatskoj i regiji objavio je natječaj za dodjelu međunarodnih stipendija za poslijediplomski studij iz područja prehrambene tehnologije i kontrole kvalitete. Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2013., a program poslijediplomskog studija započinje u kolovozu 2013. godine. Nakon završenog poslijediplomskog studija, kandidati će dobiti međunarodno priznatu prestižnu francusku inženjersku diplomu, imaju mogućnost započeti karijeru u Dukatu, stječu napredno znanje francuskog jezika i iskustvo života u međunarodnom okruženju.

Dvogodišnji program poslijediplomskog studija (Ingénieur  International  en Formation par Apprentissage (I²FA)) provodi se u prestižnoj visokoj poljoprivrednoj školi L'Ecole Supérieure d' Agriculture (ESA), u francuskom gradu Angersu. Program se sastoji od studija na ESA-i te stjecanja praktičnih znanja i vještina stažiranjem u vodećim europskim proizvodnim pogonima Lactalis grupe u Francuskoj. Studiju prethodi pet mjeseci učenja isključivo francuskog jezika.

Iz Dukata pozivaju sve zainteresirane i kvalificirane kandidate da se prijave na Natječaj, a jeste li to baš Vi, možete provjeriti u detaljima natječaja

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.