Share
Tweet
Share
Send to friend

Premijerov sin za džeparac radi na traci u Cedeviti

Prema tumačenju premijerovih prijatelja, radi se o roditeljsko-pedagoškoj metodi.

Premijerov sin za džeparac radi na traci u Cedeviti

Ovo ljeto je Ante Jakov Milanović, premijerov stariji sin, počeo raditi u Cedeviti, jednoj od tvrtki u vlasništvu Emila Tedeschija, vlasnika Atlantica i jednog od najuspješnijih hrvatskih biznismena, piše Jutarnji list.

Prema tumačenju premijerovih prijatelja, radi se o roditeljsko-pedagoškoj metodi: supružnici Zoran i Sanja Milanović željeli su da njihov sin za vrijeme ferija zaradi džeparac i tako je završio u Cedeviti.

Ante Jakov Milanović je gimnazijalac, a u Cedeviti je nekoliko tjedana radio fizičke poslove na pokretnoj traci, za što je zaradio 800 kuna, od čega je nekih 200 vraćeno kao osiguranje. Inače je odličan učenik i nogometaš u mlađim kategorijama NK Zagreb.

U prošlosti je i Zoran Milanović također zarađivao na honorarnim poslovima. Jedno vrijeme se bavio prodajom knjiga, a 1992. je prodavao, za tadašnje prilike, moderne usisivače. U to je vrijeme od prodaje usisivača zarađivao bolje nego od pripravničke plaće na Trgovačkom sudu, gdje je radio prije nego se 1993. zaposlio u Ministarstvu vanjskih poslova.

Izvor: Jutarnji list 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.