Share
Tweet
Share
Send to friend

Što čini poslodavca najboljim?

Najveće je priznanje kada vas najboljim poslodavcem proglase vlastiti zaposlenici. Stoga vas i ove godine pozivamo da sudjelujete u istraživanju Najbolji poslodavci 2013. i potvrdite svoju poziciju u elitnom društvu najboljih hrvatskih poslodavaca.

Što čini poslodavca najboljim?

Najbolji poslodavci 2013. tradicionalno je anonimno istraživanje o organizacijskoj klimi i zadovoljstvu na radnom mjestu koje portal MojPosao provodi već sedmu godinu zaredom.

Kako izgleda istraživanje Najbolji poslodavac?

Upitnik koji zaposlenici popunjavaju sastoji se od 80 pitanja koja su podijeljena u sljedećih sedam kategorija:

  • korporativna komunikacija,
  • organizacija rada,
  • međuljudski odnosi,
  • radni uvjeti,
  • razvojne mogućnosti,
  • lojalnost zaposlenih,
  • zadovoljstvo radnim mjestom.

Prilikom analize podataka primjenjuje se više razina kontrole, što jamči transparentnost rezultata: provjerava se struktura zaposlenika ispunjenih upitnika sa stvarnom strukturom zaposlenih, provjeravaju se svi anketni upitnici te ukupan broj ispunjenih upitnika u odnosu na ukupan broj zaposlenika. 

U  istraživanju koje svake godine obuhvaća po nekoliko tisuća zaposlenika, tvrtke s najboljim rezultatima stječu status Najboljeg poslodavca te na taj način ostvaruju konkurentsku prednost na tržištu, privlače kvalitetne kandidate te imaju zaposlenike koji se dugo zadržavaju i daju svoj puni doprinos radu.

Uz Najbolje poslodavce nagrađujemo i Najbolje HR prakse 2013. tj. odajemo priznanje iznimnim projektima na području upravljanja ljudskim potencijalima.

Zašto je važno biti Najbolji poslodavac?

U seriji članaka koje vam donosimo tijekom rujna i listopada, prošlogodišnji Najbolji poslodavci i tvrtke koje su dobile priznanje za Najbolje HR prakse podijelit će s vama svoja iskustva i savjete:

  • što je ono što ih čini najboljim poslodavcima,
  • koliki su napor uložili kako bi bili nosioci te laskave titule (neki od njih već godinama!) i
  • zašto se isplati ulagati u zadovoljstvo vlastitih zaposlenika.

Želite saznati u kojoj su mjeri vaši zaposlenici zadovoljni radom u vašoj tvrtci?

Razmišljate na koji biste ih način mogli motivirati, povećati njihovu produktivnost i poboljšati radnu atmosferu, ali niste sigurni što vas ograničava?

Priključite se i vi istraživanju Najbolji poslodavci 2013. - za vaše potrebe provest ćemo anonimno istraživanje i izraditi izvješća koja će ukazati na snage i slabosti u upravljanju zaposlenicima. Osigurat ćemo vam i mogućnost usporedbe s drugim tvrtkama koje pripadaju istom gospodarskom krugu, što predstavlja dodatnu vrijednost ovog istraživanja.

Uz još kvalitetnije izvještaje i vrijednost povratnih informacija, koje već godinama unaprjeđujemo, pružamo vam i mogućnost dodatnih analiza prema spolu, dobi zaposlenika, te analizu odjela, podružnica i sl.

Više informacija možete saznati na www.najboljiposlodavac.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.