Share
Tweet
Share
Send to friend

Počele prijave za HR konferenciju ’13 u Beogradu

Prostorije hotela Holliday Inn u Beogradu ove će godine po prvi put ugostiti poslodavce, HR stručnjake i druge profesionalce na regionalnoj HR konferenciji ’13, koja će se ove godine održati od 23. do 25. listopada.

Počele prijave za HR konferenciju ’13 u Beogradu

HR konferencija ’13  namijenjena je svima onima koji se bave upravljanjem ljudskim resursima i poslovnom strategijom, a svoje mjesto na konferenciji već su potvrdili i osigurali HR direktori, rukovodioci zaštite i sigurnosti zdravlja na radu, specijalisti za društveno odgovorno poslovanje i rukovodioci za obuke i razvoj, iz Srbije, ali i iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Pored niza zanimljivih predavanja, prezentacija i panela koji očekuju posjetioce, HR konferencija ’13 je idealna prilika da tijekom druženja i pauza upoznate i proširite svoju listu poslovnih kontakata iz područja HR-a.

Samo neke od tema konferencije bit će i:  Upravljanje timom i primjena standarda u HR-u, upravljanje rizicima u ljudskim resursima, nova paradigma radne motivacije, zadovoljstvo zaposlenih i koliko je ovaj faktor važan za njihovu produktivnost, i druga, dok će predavači biti renomirani stručnjaci poput: Ph.D.Sci Zdenka Adelsbergera, Dragane Tomić Pilipović, Nataše Šovljanski, Jelene Jevtić iz Infostuda, i drugi.

HR Konferencija'13 organizira – Septia academy – Norpis u suradnji s kompanijom Infostud, a više informacija o predavačima, programu i prijavi možete pronaći ovdje.

Dodatna pogodnost je da se prijavljenima do 15.9.2013. odobrava popust od 10%, a za dvije ili više prijava iz iste kompanije i 15% popusta.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.