Share
Tweet
Share
Send to friend

Kozmo potvrdio status Poslodavca Partnera

Drogerija Kozmo je po treći puta stekla pravo nositi prestižnu titulu Poslodavca Partnera zadovoljivši visoke standarde u upravljanju ljudskim resursima.

Kozmo potvrdio status Poslodavca Partnera

Na svečanoj dodjeli održanoj 9. rujna 2013. gospodinu Krešimiru Profaci, Predsjedniku Uprave Kozma, certifikat Poslodavac Partner je uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje certifikat.

U procesu recertifikacije, stručni tročlani tim je ocijenio 45 procesa upravljanja ljudskim resursima svrstanih u pet područja: Strategija, Regrutiranje i selekcija, Rad, motivacija i nagrađivanje, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima. Kozmo je zadovoljio standarde u svih pet područja te se osobito istaknuo u području Rada, motivacija i nagrađivanja te Odnosa sa zaposlenicima unutar kojih je u protekloj godini proveo mnoge uspješne inicijative koje svjedoče da je Kozmo uistinu tvrtka koja cijeni i nagrađuje svoje zaposlenike.

Od 2011. godine kada je Kozmo ušao u projekt Certifikat Poslodavac Partner, pratimo njihov razvoj u svim segmentima upravljanja ljudskim resursima te prilagodbu procesa internim potrebama i zahtjevnom tržištu i okruženju. Visoki rezultat u procesu recertifikacije postignut je zbog kvalitetno postavljenih procesa u svih pet ocjenjivanih područja, što Kozmo svrstava među vodeće kompanije u Hrvatskoj u upravljanju ljudskim potencijalima. Kozmo ima dobro razrađen sustav procjene radne uspješnosti koji je povezan s nagrađivanjem zaposlenika, a svakako bismo pohvalili ulaganje u inovativne projekte koji omogućavaju kvalitetnije uvjete rada za zaposlenike, kao i efikasniju i transparentniju komunikaciju,“ izjavio je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO prilikom uručivanja Certifikata Kozmu.

“Drogerija KOZMO treću je godinu zaredom nositelj titule Poslodavac Partner. U posljednjih godinu dana otvorili smo 48 novih radnih mjesta. Svakodnevno radimo na razvijanju i poboljšanju komunikacijskih kanala u svim smjerovima u kompaniji. Politika otvorenih vrata i jačanje interne komunikacije kako formalne tako i neformalne, poput rada u prodavaonicama za sve, jedini je put ka unapređivanju međusobnih odnosa i izgradnji kvalitetnog radnog okruženja. U istraživanju prošle godine bili smo i treći najbolji poslodavac što potvrđuje visoke standarde komunikacije i međuljudskih odnosa koje gradimo u drogeriji KOZMO. Naši su nam zaposlenici na samom vrhu prioriteta i iznova im nastojimo olakšati svakodnevni rad pa i raznim pogodnostima i akcijama poput „Povedi svoju obitelj s KOZMO-om na ljetovanje“, dodatnim zdravstvenim osiguranjem, dodatnim bodovima u Kozmo Programu vjernosti, ali i raznim popustima i drugim. Osmijeh na licu svih zaposlenika drogerije KOZMO najveća je nagrada cijele kompanije, ali i izazov koji treba svakim danom iznova razvijati, unapređivati i njegovati!” izjavio je Krešimir Profaca, Predsjednik Uprave drogerije KOZMO. 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.