Share
Tweet
Share
Send to friend

INA ponovno dobila certifikat Poslodavac Partner

Ini je svečano uručen certifikat Poslodavac Partner za 2012. godinu koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je u ime kompanije primila direktorica Sektora upravljanja ljudskim resursima Vladimira Senčar Perkov.

INA ponovno dobila certifikat Poslodavac Partner

Primarna svrha projekta Certifikat Poslodavac Partner je prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagiranje i implementacija onih standarda koji dokazano i smisleno unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada. Ina je, zadovoljivši kriterije Certifikata, zaslužila nositi naziv Poslodavca Partnera te se, na taj način, pridružila kompanijama koje dijele najbolje prakse u upravljanju ljudskim resursima.

Ponovna dodjela ovog Certifikata našoj kompaniji dokazuje da je naša posvećenost razvoju i implementaciji najviših standarda u upravljanju ljudskim resursima prepoznata i od struke što je u skladu s našim nastojanjima da ostanemo poslodavac prvog izbora u Hrvatskoj. Ponosimo se što smo kroz protekle godine uveli značajne novine u naš sustav prepoznavanja i odabira najboljih kandidata te što smo se istovremeno usredotočili kako bismo odgovorili na potrebe naših zaposlenika i unaprijedili kvalitetu radnog okruženja.“ - izjavila je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Inina Sektora upravljanja ljudskim resursima.

Proces certificiranja sastoji se od bodovanja kvalitete sljedećih područja i procesa: strategija, regrutiranje i selekcija, rad, motivacija i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj i odnos prema zaposlenicima, a dodjeljuje se organizacijama koje, bez obzira na veličinu i eksponiranost u javnosti, zadovoljavaju standarde u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat je Ini, u ime organizatora, tvrtke SELECTIO uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.